dagen efter kvällen innan

fy attsigen vad roligt jag hade i går...mycket länge sedan...
röda drinkar var otroligt gott. bäst var de med ny plockade svartvinbär..Mumma...
Undrar om johan tycker att det är lika roligt i dag.

En helt vild och galen natt..kom hem halv sex i morse och min partner i crim nu vid tolv..Hon har nu däckat i sängen med kissen på magen..Fatta hon måste vara sjukt trött...;)

Snart blir det middag hemma hos sara o micke. Hemma gjorda hamburgare..MUMS...ska bara vakna först kanske till och med ta en dusch..

Du gör mig varm...

röda drinkar..

det är det som gäller i kväll...Massa röda drinkar!! undrar om johan vet vad han av sig in på??

I går vad det vin på en ballong som gällde. Och önske timmen..Med gammla nya och oskrivna favoriter.

Nu blir det staden och fika med den allra bästaste. Är så glad att hon väljer att vara min vän.


Du finns i mina tankar men jag vågar inte säga det till dig. När jag inte är med dig då saknar jag dig. Att lysna på dina andetag, din mjuka röst när du berättar något intressant. Jag är kär, men jag vågar inget säga. Är rädd för vad  du skulle göra med mig....

den sidan

den omtänksamma sidan.
den charmiga sidan.
De är underbara de får mig alldeles varm. Får mig att känna mig speciell och finast av alla.

De dåliga sidorna får mig att känna mig som skiten under dina skor. Helt värdelös...

Tur att de bra sidorna är frame nästan  jämnt....


Det kommer kanske inte vara för evigt men just nu är det underbart..


nu är det sommar

nu är det sol nu är det koskit i hagen..

Nja vet inte det regnar lite för mycket för min smak. Men men jag ska juh jobba i tre veckor till. Så förhoppnings vis så kommer solen att komma. Annars kommer detta bli historiens blekaste sommar för mig. Skulle vara skönt med sol. lite bad och rabarbersaft i bersån...

Nu ska jag gnata till jobbet...

chip o hej

Mys helg...

en klockren helg rakt igenom.
Öl på bishop, storan, och sen av någon anledning avslutade vi kvällen på platens. Där jag inte har varit sen man fick röka inne och det är juh hur länge sen som helst :)
Efter en något vinglig promenad hem. Sov jag till elva på eftermiddagen. Sen blev det fika på stan och runt stros med världens bästa. Sen hem för tält uppslagning och ner tagning hemma hos mamma och pappa. Vi klarade det på femton minuter första gången. Fatta vad vi ska rocka på västkusten! Sen blev det grillning och mys i soffan.
En sväng till ledberg på pool party. Och sen ner i sängen.

Sara hämtade mig klockan sju imorse hem till mig och fixa bort morgon gruset och sen promenad och mys frukost på scandic. Massa mums. Sen stros på stan med kaffe. Och nu slappa här hemma. fixar lite rötter och lite naglar.

Sen hem till sara för avfärd mot kålmorden i morgon. Så trots allt detta regn så har jag haft en super helg. OCh ja vad ska man säga västkusten får fixa hela bränan ;)

Och jenny penny vad ska jag säga. Jag kommer sakna dig så mycket. Min lilla favorit pingla. Maxi skulle inte ha varit det samma utan dig och det kommer bli så tomt. Men du får inte för allt i världen tro att du slipper oss.


Nu måla naglarna...rosa tror jag el coral kanske..



we are back

äntligen :)

RSS 2.0