natt katt

Vad gör mina katter när jag sover?
Ja det vet´jag inte men när jag har varit vake
två nätter med tandvärk då vet jag vad
de gör. Först när de inser att matte
är vaken. Så tror de att det betyder att hon vill
leka!  LEKA massor och leka LÄNGE
Matte vill inte leka hon vill sitta med ett vatten
glas i ena handen och en tandborste i andra.
Hon vill inte Kela eller leka hon vill mest bara sova igentligen.
 Men framåt fyra fem då ger de upp och går och lägger sig.
 Men på en bra plats i fall matte skulle ångra sig och vilja leka lite.
Man kan juh alltid hoppas i smyg. För Hon är juh faktiskt vaken.
Och det kan juh hända att hon ångrar sig, jag menar alla vet juh att
Matte är ombytlig.





natt katt











OTTO halv fem på onsdags morgonen
Ligger och vaktar på matte
I fall hon vill leka

Pernilla

Detta kanske inte går till historien som en av mina bästa dagar. Antagligen så kommer den kvala in på topp tio av de värsta dagarna. Men i alla fall så blev dagen mycket bättre då jag på posten fick ett plåthjärta fyllt av choklad från min "tvillingsyster" Det vände dagen som annars var överhängande svart.
Jag fick det för att det var min namsdag och för att hon saknar mig. Jag blev mycket glad. Hon var den första som kom i håg min namsdag (inte för att det igentligen är så viktigt men det värmde i alla fall) 


Namsdag


ehh humm

På väf till gymet. LÄNGE SEN. Lite nervös...
Fast det ska nog gå bra hoppas jag

Vi drar Till Malmö

fyra gånger på repet..Bra nu vet jag vart jag skulle...Bra så man vet och inte tror att man ska nån annanstans. Vi kom i alla fram till malmö. Där väntade min älsta bästis och hennes vänner på mig. Så det blev en björnbärscider midag och sen en bästa konserten på länge...Himmla drag och bara så bra..Så Miss Li alla ni gå och se. As bra. Så levande och glad och ja jag kan hålla på i evighet.

Lördagen spenderades sovande och med min bror och emma. Middag och mys med Kerstin.
Söndagen med en lååång promenad till havet. Där vi drackkaffe rökte och snackade om livet. Middag på en Thai restaurang. Mycket gott. Och sen en låååååång bilm resa hem med Lillis. Som oxå hade haft en super helg.
För det har jag verkligen haft. Kommer snart göras om hoppas jag.

Men där i mot är jag lite besviken att det inte finns en Vi drar till Linköpings sång. Bör kanske komponeras. Men då måste folk börja komma till Linkan.

Nu sova med Mys och Mysan..


dagens dilema?

Har två faktiskt (illa men men det är dagens Ilands problem)


1. Ska jag har resa i den gröna el svarta tröjan?

2. Hur omoraliskt är det att ge sig i lag med någon man vet har sambo?
    Är det verkligen mitt problem? Eller är det upp till han? Är det skillnad på om jag inte hade vetat det innan och fick
    reda på det för sent så att säga eller om jag viste innan? Har jag någon skuld i det el är det hans ansvar?
    (nu är juh detta inte så aktuellt bara tänk om senario)



Fick musik av K. och hon hade rätt det var himmlans bra. Jag gillar det starkt. Gör mig glad och lycklig.


Ser så fram i mot hegen.

Kimen har åkt tomt blev det ingen pälsboll...Jag vill ha en HUND....


Nu sova sängen

Puss puss

flumn och trams

efter mkt påtryckningar så måste jag blogga...Jag har varit sugen många gånger sen sist men jag vet inte riktigt om vad jag ska skriva. humm

ska träffa gammlaste bästa kompisen i morgon. Ska bli så sjukt kul. Vi ses inte så offta el pratar så offta. Men när vi gör det så känns det som i går. Så det är sjukt kul. Ska vist på nån konsert med nån som tydligen är himmlans bra. Ja jag kan inte enns komma i håg namnet. Men det är juh oftast inget ovanligt.

Ska bara för att komma ner överleva en tre och en halv timme bilfärd med en kille som jag lärde känna i lekis. Vårna hat kärlek till varnadra började i lekis när han slängde en kastanj i ögat på mig. Det börjar med bråk och slutar med rostigbarnvagn. Ja inte för oss i alla fall...Han har hittat drömtjejen (just nu) i malmö. Och jag jag har inte hittat Mr McDreamy än men jag vet att det inte är han i alla fall =) Även om vi inreder lika samma *ler*

I dag har jag spenderat med Kim tre avsnitt med Greys (bara tre det är bra) Fika med L och L, Lång promenad med kimen. Så nu efter en och enhalv timmes promenad ligger han här och flämtar. Sara var oxå med men hon flämntade inte lika mycket. =)

Nu ska jag intaga något att fä'rtära vet bara inte vad. Jag är hungrig har jag varit hela dagen men i alla fall..Nu är jag jätte hungrig igen. Konstigt....HONGRIG....Ge mig mat...vad som...Oxfile...dyr restaurang..råfisk..vad som (fast med min lätt ansträngda ekonomi blir det nog falukorv och makaroner) Ska nog ta tag i det nu...

Nu drar jag till Malmö el ja i morgon klockan ett ska bara städa på en tandläkarmottagning först (coolt för på en sådan har jag aldrig varit efte  stägning undrar om det kanske kan finnas en het Dr McHot kvar som vill hångla med mig)

oj oj oj

Im really good at missbehaving...

Im gone be Miss Behaving more...

Why? cos Im so good at it..

Greys junki

Mellan sju och elva avverkade jag fem maskiner tvätt och fyra av snitt av Greys Anatomy. JAg grät skrattade och njöt. Kände kälek. Kände sorg kände att jag är nog värd ett Greys liv (ja alltså jag vill juh inte ha en sjuk mamma och en pojkvän som är gifft) men ja jag vill ha kärleken vänskapen och värmen. Stressen utmattningen och det faktum att man går och lägger sig varge kväll med vetskapen om att man har räddat ett liv. Gjort ett avtryck på någon. Jag en insats..




We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?


There is a land called Passive Agresseva, and you are their queen.

I need a drink, a man, or a massage. Or a drunken massage by a man.

Alex: For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out
of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to. Cause when you find that right person for a first kiss, it's everything.



We're socially retarded. I mean, look at me. I'm in love with a guy who won't say he loves me back... and here I am in his kitchen cooking, hoping he comes home and notices me. I'm a total freak. I'm the girl in the back of the class who eats her hair.


Jag är så attans fast i den här serien. Att jag kommer nä'r den är slut gråta blod.
Första steget till seperation är när jag måste nöja mig med att bara se det på onsdagar igen. Och snart är det säkert sommar uppehåll.
Hanna du har gjort mitt liv to a living hell







Grey's Anatomy Cast

Catwoman

Catwomen
Alla test Nina gör måste jag stjäla och göra oxå... Lite kul är det att jag blev Catwoman, då Linda alltid anklagar mig för att vara en galen kattkvinna och ja Herr Hemlig brukar inte vara sen och hänga på de anklagelserna heler..=)

En ny affärs ide har dragits upp i dag PJs ekologiska...Produkten är bestämnd bara kapitalet och kontoret kvar. Jag tyckte det var mkt viktigt med ett kontor. Jag vill nämligen ha en sekreterare som tar mina samtal och säger att jag är på möten eller lunch el gått fördagen. Jenny tyckter det var mindre viktigt och suktade mera åt pösiga byxor och flum hum stilen. Kan bli bra det här =)

Nu ska jag sussa mina kuddar..är väldigt trött,.

I dag intogs årets första färskpotatis mycket gott....Smaskigt..




Mojito is tha shit

                                                           Mojito is tha shit


Jag har kommit på att för att vara bakis så brukar det betyda att man innan man vakanade drack ett par drinkar som man frhoppnings vis tyckte var mycket goda...Det är i alla fall det jag brukar ha gjort dagen innan jag är bakis,.
Här ovan är det jag om min bästa bästis som sricker mojito på en brasiliansk clubb i london. De fans i flera smaker men jag måste säga att orginalet är bäst!!

inget mojito recept?? här kommer ett...



Mojito Lowball
««« | »»»

Mojito Lowball



6 cl ljus rom
limejuice
sockerlag
myntablad

Pressa allt direkt i glaset
Servera med krossad is

Smaskigt..sommrig och garaneterat bakisframkallande..Me like a lot...

oväntat bra

Sitter här men en kopp blaskigt kaffe...Ångrar att jag inte orkade öppna ett nytt paket....men men Morgonens kaffe får bli starkare.Kanske min kropp inte klarar av mera än så här i alla fall just nu i dag.

Funderar på helgen. Som har varit helt galet kul. började med grillning och vin hemma hos Jenny sen promenad ner till stan med toa stopp på Bhishop...
För att sen vandra vidare till Blue Heven där vi aldrig tidigare varigt och nog vore det trevligt att testa något nytt. Så glada i hatten vanrdare vi dit och intalade oss själva att detta kommer bli kul...as kul...Tills vi kommer ner och har betalat 120 kr var...och inser att jaha det var bara vi här...
Så vi blev as fulla på halva priset i baren drinkar...Mycket kul...Inte så bra för huvudet på lördagen dock..Men det är smällar man får ta. Vandrade hemåt i spö regn och landade hemma som en dränkt katt vid halv fyra efter en timmes väldig intressant samtal med Robert nera vid pron synd att det regnade så förfärligt...Men det var mkt trevligt.... Vet i fan hur jag lyckades hnga upp alla mina klädder på tork dock.

Lördagen spenderades med Sara Wille och Isac...söta som socker...

Sen blev det inflyttningsfest Hos Sandra. Jag och mitt ostabila sälskap kom ditt runt halv nio han gjorde ett bra intryck och blev gillad till max...Jag ja jag sjöng singstar och sög. Asg Sen blev det Bk och fest till fyra i natt...Sov till tre..Mitt ostabila sällskap kom just uppsvamlande nu...Kul...att vakna av att ens boss ringer och undrar vart man är...kl fem en söndag...

Jag ska roa mig med att laga mat och kolla på en film tror jag...Kanske lite glas oxå smakigt,,,

en kortsammanfattning...En as kul helg...Oväntat bra...

jag har...

...dig lindad runt fingret...men om det inte längre är dig jag vill ha där..hur gör jag då?
....köpte en ´kattborste..trode aldrig att det skulle bli så mkt PÄLS tur att jag borstade annars skulle jag ha allt i sängen...


Sa hej då till Jessica och Sofia i dag...separations ångest även att det bara är för femtondagar...Jobbigt...Jenny började nästan gråta...Men Jessica fick en sminkning på Make up store av oss...Så hon kommer bli såååå fin när hon kommer hem..

Jag ida och jenny har spenderat kvällen med Gänget i greys...och med MMMmmmarabou....trevligt....Inte så bra för tandvärken bara...

Nu blir det sängen men Matilde Otto och Kissen trevligt...

(fortfarande ingen laddare....han måste hata mig)

Förkylningar!!

Om du är som en förkylning kanske jag kan tänka mig att uppskatta förkylningar =)

TANDVÄRK fy fanbian men det hjälper att borsta tänderna det blir liksom mjukare ochinte så mkt smärta då...

Lustigt hur det där kan bli....

Fortfarande ingen laddare...Börjar bli lite (mycket irriterad) jävla sätt....

Värsta flumet..men va fan "så dum som jag kan jag inte förstå"

MMMMMathilde kom hem till mig...Verkar mycket lovande lika bra som de andra...Dennis Rydberg är en himmla bra författaare har inte ens läst ut den här men längtar som en tok efter hennes nya bok Åse.

Nu blir det kaffe och Greys Anatomy...Tackar Hanna för utlånet av boxen...Mycket bra....Lätt beroende framkallande dock....

Hunk...

mmmm tack gärna...


Söndag; Försov mig katastrof är glad att jag duchade inan jag insåg att jag försovit mig...Rackarns annars...
Söndagen blev bra slapp men vänner på besök. Känns bra. Synd bara att det käns som om mina tänder behöver lite mera plats i munen än vad de har. Illa..

Dagens Bästa; Jag fångade en Rev i dag men Reven slank ur neven...

Dagens Värsta; Komma till insikt och inse att klockan är en timme mera än vad man trode att den var...

Dagens Mest Oväntade; Byron I Ottan aka Herr Hemlig...Mycket uppskattat dock...

Dagens Mys; Middag i soffan...

Dagens flum; Daniel vad fan gick fel el blev rätt kanske ;-)




Pain...

Pain...
I rather feel pain than noting at all....
Pain...
I cant get enough....
Pain
I like it ruff...


I know I cant make u stay
But wher is your hart...
Im not afraid to keep on living
Im not afraid to walk this world alone...
Nothing u say can keep me frome going home...



Varför är allt som är värt att säga redan sagt??
Vem är det som känner just som jag??
Eller väljer jag ut det som passar och gör det andra redan sagt till mina ord??
Men hur som hells så är de vackra och sanna.
I bland lite för mkt mitt i prick.

Jessi pessi; hur ska jag klara mig i två veckor utan mitt favorit yrsel.
Eliten kommer inte vara sig lik.
Men skönt att du är fulländad med Puff i alla fall.
Är så glad att du finns, och alltid ger kloka råd.




Ingen vill dö...

Minuterna känns som timmar...
Står i hallen och stirar på dören
I väntan på vad då?
Med hack i flyttet
Skruvstädet sitter åt
Det verkar typiskt det är smällar man får ta
Man får slå tillbaka bara ducka svinga ducka svinga

Hälst av allt vill Han bara försvinna...


Vill veta nu kan inte bärga mig en enda minut.....
Sekunder minuter timmar dagar veckor går väntan är sjuk...
Alla vill till Himmelen Men Få vill juh dö.
Vi vill kamma in viningen men ingen sår några frön...
Man vill ha sin bit av kakan men man vill äta den mä...
Folk vill ta tillbaka men vägrar att ge

Dagen är ingetnting vi kan fly i från....


hur fan?

Kunde det bli så här...TANVÄRK me dont like it!!!!!

Tandvärk är lika med minus i alla tänkbara kassor...Pengar jag inte har igentligen....

Nä dags att dra vidare på nya äventyr och inte sitta och tråka...

morgonstund

morgonstund


Har Guld i mun.....el i alla fall maskrosor. Morgon promenad m J. Skönt som fan jag är redan uppe och i gång. och klockan är 20 i 7. Livet kan inte bli mycket bättre skulle jag tro.

RSS 2.0