Möllan

Det är där ölen ska intagas, tror jag eller Lilla Torg. Jag vet  inte. Skönt att ha släppt kollen på allt. Det är knappt att jag hittar hem här i från. And i like it. I like it a lot.


Nu lite glitter tror jag. Har grundat vl med Pringels och annanas och apelsin jouice. Och en power nap på Kerstins soffa. Det är jobbigt att vara på dop.

pössar..

malmö

sitter och gottar mig framför brorsan super väl fungerande dator. Så najs.
den gör som man vill utan rara ord och hot. lövely.

borde blåsa håret efter som jessica snart kommer och  plockar upp mig för en tur ut på den skånska lansbyggden där det vankas sommar dop Och är det nånggång de har tur med vädret så är det helt klart i dag. Strålande sol och lite bris. perfekt.

Borde blåsa och fixa håret. Men jag kan inte liksom komma mig för. funderar på en sväng på balkongen först. Men kanske bäst att bli klar först så att man inte missar dopet. :) Har juh trots allt åkt 40 mil för att närvara vid denna händelse.

Ha en strålande bra sista maj.

Och min namsdag är det och allt. grattis till mig på min stora dag. :)

Framtiden

är så ljus att jag måste ha mina solglasögon...


om

Jag inte hade träffat dig så hade jag saknat dig!


Sitter o väntar på S. Har fixat maten till kvällens grillning och snart bär det av. Synd att det inte är så där supervarmt i kväll. Men det är ok. För i det trevliga sälskapet som kommer att vara så är stämningen alltid varm.

Sparang på en gammal bekant från för i dag. Bara så där när man kom farande runt hörnet. Hade glömt allt roligt som vi haft. Synd att vissa omständigheter kan få saker och ting att bara rinna ut i sanden. Men han såg ut att ha det bra och är nog nöjd med tillvaron. Men gammla minen finns juh alltid kvar.

Och det finns alltid tid att skapa nya.

I dag är förstadagen av resten av mitt liv. Och jag ska göra mitt bästa för att göra den minnes värd.

RSS 2.0